Knockout med telemarketing!

av Johan Karlsson 2008-11-13 11:26:00

Lium Sweden AB heter företaget vars framgångshistoria presenteras i detta inlägg. Lium är företaget som satsade helt rätt, nämligen på telemarketing! Den 10 maj 2004 startades företaget av den unga entreprenören Richard Lium. Till en början gjordes allt arbete med telemarketing från Richards bostad, då var bolagets totala tillgångar på 5 000 EURO, en gammal hemtelefon och en kund (Handelshögskolan i Stockholm). 

Under den första månaden omsatte Lium 0 EURO. Månad två omsatte bolaget EURO 5 000, vilka investerades i en PC. Fakturorna skrevs ut på en väns skrivare, E- mail skickades från ett Internetcafé i närheten och faxade gjorde Richard från en kiosk i Vitabergsparken på Södermalm i Stockholm. Månad tre omsatte bolaget EURO 1 000. Och i denna takt har det sedan fortsatt.
Till slut var Richard tvungen att flytta till en större lokal och valde då Tyresö och en 350 m2 stor lokal.

Lium är Europas största företag inom telemarketing med inriktning på konsultbolag som har globala ambitioner och etablerar just nu kontor i nya länder, främst i Europa.

Om bloggaren

Bloggarnamn Bathory
Bloggar om storföretag och ledare.

Maila mig Skicka mail Logga in

Pages

    Recent posts

    Recent comments

    Google+

    Google+

    Övrigt