Vi efterlyser ett tryckeri i Östersund & Åre

av Admin 2017-05-31 11:24:00

Det är dags för oss att hitta en ny inriktning för vår marknadsföring, vi har tänkt att börja medverka i diverse event & mässor, för att integrera med nya leads och potentiella målgrupper. Vi haft svårt på den senaste tiden att expandera våra kundstock och därför behövde vi tänka om och hitta andra vägar till rom. Då fick vi flera tips om att besöka olika event och mässor för att hitta ut till företaget på ett annat sätt, där har du chansen att bilda en relation och diskussion som kan leda till en affär. 

För att kunna prestera fullt ut på en mässa krävs det en bra monter gärna med en tävling, här kommer 3 snabba tips hur man lyckas på mässor:

1.     Genomtänkt monter

2.     Engagerad personal

3.     Tävling

För att vi ska kunna ha en bra monter söker vi ett tryckeri i Östersund & Åre som har möjlighet att hjälpa oss att skaffa en bra identitet i vår monter. Vi önskar hitta ett tryckeri med ett bra portfolio som har en bred erfarenhet när det kommer till identitet & budskap.
Vet ni någon som passar in på detta

Dags att starta en rekrytering inom ekonomi, inköp & HR?

av Admin 2017-05-22 08:58:00

Det finns alltid en svårighet i att hitta kompetent personal som fyller företagets förväntningar. En rekryterings process kan vara lång och smärtsam, det är mycket tidskrävande och chansen att hitta en kompetent person som fyller företagets förhoppningar är väldigt små. För att hitta ett nytt tillskott inom exempelvis ekonomi, inköp & HR skulle jag strongt rekommendera att ta del av en välkänd rekryteringsfirma. De har ofta stora kontaktnät med erfarna och väl utvalda kandidater för just ditt uppdrag, dessutom slipper ni att spendera flera timmar på intervjuer och förberedelser. Det krävs väldigt mycket mer av en rekrytering än vad man tror, det är allt ifrån marknadsföring till långa kontakter. Därför är det skönt att kunna ta del av en rekryteringsfirma som kan marknadsföring och vet precis hur en process ska gå till!

Hur hittar man en bra firma som hjälper dig med din rekrytering inom ekonomi, inköp & HR?

Det allra bästa är att boka in ett möte där ni diskuterar era värdegrunder och förutsättningar, där de får presentera deras tillvägagångssätt samt kontaktnät. Det är superviktigt att deras process och kontakter ska passa er bransch, utefter det skulle jag kika med deras referenser.  
Här kan ni läsa mer om rekrytering och HR: http://hrbloggen.se/

 

Lycka till med er rekrytering! 

Om bloggaren

Bloggarnamn Bathory
Bloggar om storföretag och ledare.

Maila mig Skicka mail Logga in

Pages

    Recent posts

    Recent comments

    Google+

    Google+

    Övrigt