Reklamgodis på Almedalen

av Admin 2017-07-27 13:32:00

För första gången har jag varit på Almedals-veckan för att kolla in det spektaklet. Det brukar ju varje år vara en stor cirkus som man endast får följa med genom median. Så jag tänkte att jag skulle passa på att när jag ändå hade semester att spendera ett par dagar där. Jag är egentligen inte något intresserad av politik på så sätt men hoppades att det här skulle få mig att ändra på min inställning.

Nu i efterhand kan jag väl inte påstå att det gjorde det men var värt att ta en chans. Jag är förmodligen en sån person som det inte tilltalar mer än var fjärde år. Men det var ändå en rolig upplevelse med otroligt mycket festande på kvällarna och en mängd reklamgodis på dagarna. Det fanns förmodligen alla sorters godis som man kan tänka sig. Allt från choklad till vingummin som var vackert inslagna med partiernas emblem.

Mellan man tuggade på godiset fick man passa på att tala med representanterna från de olika partierna. Men gjorde det mest av hövlighet samtidigt som jag åt upp allt deras godis. Vissa hade förmodligen inte tänkt igenom det så väl att det inte är det lättaste att ha en konversation samtidigt som man tuggar på en kola.

Nästa år kommer jag helt klart att stå över det men är roligt att kunna säga att man har varit där om någon frågar någon gång. Förhoppningsvis kommer mitt svala intresse att hettas upp i samband med valet nästa år. Dock har jag inte kunnat besluta mig än vilka som får min röst. Brukar tendera att skifta mellan olika partier vid varje val.

Taggar: reklamgodis

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

2018-06-18 13:40:25

Om bloggaren

Bloggarnamn Bathory
Bloggar om storföretag och ledare.

Maila mig Skicka mail Logga in

Pages

  Recent posts

  Recent comments

  Google+

  Google+

  Övrigt

  Beställ reklamgodis med tryck på http://www.tejptryck.se!